Dorsett Kuala Lumpur hanya 4 minit berjalan kaki Pavilion dan 10 minit berjalan kaki ke KL Convention Center. Hotel ini menawarkan WiFi percuma, out door pool, juga disediakan kolam renang khas kanak-kanak. WiFi percuma disediakan di seluruh kawasan penginapan.

Swimmimg Poll

Dorsett hotel terletak di sepanjang Bintang Walk, Manakala jarak dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur akan mengambil masa dalam 30-50minit menggunakan kenderaan.

Bilik-bilik moden di Dorsett dilengkapi dengan penyaman udara, “safety box”, mini bar dan alat kelengkapan membuat teh / kopi.

Anda boleh membuat pertukaran mata wang asing dikaunter front desk yang beroperasi 24 jam, Kakitangan Dorsett hotel yang ramah serta fasih berbahasa Inggeris, Melayu dan lain lain.

Dorsett Room

Hidangan sepanjang hari disediakan di Checkers Café, yang terletak di tingkat 1. Windows Cafe and Lounge terletak di lokasi yang berdekatan dengan Dorsett Residences.

Dorsett Hotel menjadi amat popular di sekitar Jalan Bukit Bintang, dan menawarkan harga bilik yang berpatutan serta disediakan sarapan pagi. Kenapa membayar lebih? Dorsett Hotel menyediakan 5 star facilities dengan harga bilik 3 bintang, murah serta berbaloi.

Review Dorsett Kuala Lumpur.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: 5-RatingCity