Book Hotel at Langkawi Island

Langkawi ialah bandar yang dikelilingi oleh pulau pulau hijau serta persisiran pantai yang amat cantik, dari segi “environment” serta kebersihan alam sekeliling.

Lights

Book Hotel at Perhentian Island

Pulau Perhentian Island, adalah satu satunya Pulau yang terindah di rantau Malaysia, dan ia tercalon dalam pulau-pulau terindah dalam carta CNN.

Lights

Book Hotel at Tioman Island

Pulau Tioman adalah destinasi percutian pulau/dive yang dikenali serta terkenal bukan saja di Malaysia malah diseluruh dunia.

Lights

Book hotel at Senja Bay

Senja Bay terletak di Pulau Perhentian Kecil, cuma bersebelahan dengan Sharila Resort Hotel. Dari Senja Bay anda cuma perlu berjalan kaki untuk ke Long Beach.

Nature

Book Hotel at Pulau Redang

Pulau Redang, Terengganu, terletak 33 km dari Pulau Perhentian. Ia menawarkan kawasan pantai persendirian yang lantai, kemudahan aktiviti di Pulau Redang terhad.

Mountains

Book Hotel at Pulau Sipadan

Pulau Sipadan ialah sebuah pulau berhampiran dengan Semporna, terletak di pantai timur Sabah,Pulau Sipadan merupakan pulau terbentuk daripada batu kapur..

Mountains

Book Hotel at Pulau Pangkor

Pulau Pangkor, sudah lama wujud namun ia tidak begitu popular, akan tetapi ia akan menjadi satu tarikan yang mudah kerana lapangan terbang pangkor akan siap pada Oktober 2019

Book Hotel at Long Beach

Adalah persinggahan popular ke Pulau Perhentian Kecil, dan mempunyai panorama senja yang indah pada sebelah petang, airnya hijau membiru sungguh indah mata memandang

Bear

Pulau

Pulau atau Pantai ialah satu tarikan yang amat unik, lebih lebih lagi sesebuah pulau atau pantai tersebut cukup indah.
Bersantai di persisiran adalah yang terbaik untuk menghilangkan “stress” mahupun menghilangkan bebanan kerja harian anda.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *